Please enable Javascript to experience full features of this website.

10 less (10 χρόνια οργανικά νεώτεροι)

Περιγραφή

Για πρώτη φορά, μια καινοτόμος φυσική επιστημονική προσέγγιση σας δίνει την δυνατότητα να ομορφύνετε, να ενεργοποιήσετε και να ενδυναμώσετε ψυχή και σώμα.Τα εξειδικευμένα επιστημονικά προγράμματα body&mind10less σας χαρί­ζουν ομορφιά, ισορροπία και γαλήνη χωρίς παρεμβατικές-χημικές μεθόδους.

‘Το πρόγραμμα 10less αφορά τόσο την σωματικής σας αντιγήρανση και την επαναφορά σε ευεξία και σωματική υγεία νεώτερης ηλικιακής κατάστασης όσο και την ψυχολογικής σας ανάταση και αποκατάσταση.

Στηρίζεται σε παραμέτρους, οι οποίες και βελτιώνονται, όπως:

✓ η δύναμη της καρδιάς σας.

✓ η αντοχή των κόκκαλών σας.

✓ η κατάσταση των αρτηριών σας.

✓ το σωματικό και ψυχολογικό βάρος.

✓ η λειτουργική δύναμη και εμφάνιση των μυών σας.

✓ η ικανότητα των πνευμόνων και της καρδιάς σας.

✓ η όψη και η κατάσταση της επιδερμίδα σας.

✓ η δυνατότητα του ανοσοποιητικού σας.

✓ η ικανότητά σας για συνεχή αποτοξίνωση.

✓ η ικανότητα του οργανισμού σας απέναντι στην οξείδωση/γήρανση/λοιμώξεις.

✓ η ωφέλιμη διαχείριση σχέσεων και στρες.

Σαφέστατα δεν μιλούμε για ‘θαυματουργές’ μεθόδους που όλοι μας έχουμε δει σε internet και τηλεόραση. Σαφέστατα δεν μιλούμε για διαδικασίες όπου εσείς δεν θα κάνετε ‘τίποτα’ και την ώρα που θα ‘τρώτε πα­τατάκια στην τηλεόραση’ , όλα θα ‘γίνονται μόνα τους’ .

Η επιστημονική καθοδήγηση και προτροπή σε ότι αφορά την πιο σύγχρονη μορφή φυσικής προ­σέγγισης για να είστε και να αισθάνεστε 10 χρόνια οργανικά νεώτεροι αφορά εμένα, αλλά κύριος πρωταγωνι­στής είστε ΕΣΕΙΣ."

Δράση

Ο συνδυασμός όμως διατροφολογίας και φυσικής αισθητικής μπορεί να είναι πραγματικά πανίσχυρος με μόνιμα και εντυπωσιακά αποτελέσματα με σύγχρονα επιστημονικά προγράμματα όπως:

συνδυαστικό πρόγραμμα αποτοξίνωσης & αποσυμφόρισης του οργανισμού | τεστ τροφικής δυσανεξίας (ΟΚtest) | απώλεια βάρους χωρίς στερη­τικές μεθόδους | θεραπευτικής διατροφολογίας | ψυχολογικής υποστήριξης | πρόγραμμα αντι-κυτταρίτιδας |  φυσικό-μη παρεμβατικό λίφτινγκ προσώπου & λαιμού | φυσική-μη παρεμβατική σύσφιξη προσώπου & λαιμού

Πρόκειται για εναλλακτικές εντελώς μη παρεμβατικες θεραπείας ,χρησιμοποιούνται ειδικά προϊόντα φυτικής προέλευσης από βλαστοκύτταρα φρούτων τα οποία προστατεύουν τα βλαστοκύτταρα του δέρματος και αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τη γήρανση. Χρησιμοποιούνται φυτικά προϊόντα τα οποία τονώνουν και ενισχύουν τη δομή του δέρματος καθώς διεγείρουν τη σύνθεση κολλαγόνου, και σβήνουν τις λεπτές ρυτίδες. Χρησιμοποιούνται ειδικά διατροφολογικά προγράμματα προσαρμοσμένα στις ιδιαιτερότητες του κάθε οργανισμού με στόχο την μόνιμη αποκατάσταση των ‘σημείων’ γήρατος αλλά και την συνολική αποκατάσταση της ψυχοσωματικής υγεία του οργανισμού. Προλαμβάνουν και αναστρέφουν δερματικές αλλοιώσεις, πόνους αρθρώσεων, χρόνια κόπωση, προβλήματα μνήμης και εγκεφαλικής απόδοσης, χρόνιους μυοσκελετικούς πόνους, προβλήματα νευρικού, ενδοκρινικού και ανοσοποιητικού συστήματος, σακχαρώδη διαβήτη, καρδιαγγειακά προβλήματα, χρόνιες εκφυλιστικές νόσους κ.α.

Πάντα με την βοήθεια και χρήση επιστημονικών φυσικών προσεγγίσεων και μεθόδων, υψηλής ασφάλειας και αποτελματικότητας, bio προϊόντων και σκευασμάτων.

Εφαρμογή

Η αισθητική στον  άνθρωπο είναι η τέχνη της παρουσίασης της μορφής του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έτσι ώστε να ικανοποιεί τις αισθήσεις αυτών που τον αντικρίζουν και συναναστρέφονται μαζί του. Η δύναμης της αισθητικής είναι τεράστια. Ένα αισθητικά ευχάριστο άτομο επηρεάζει θετικά και το κοινωνικό πλαίσιο μέσα στο οποίο ζει και κινείται αλλά και το ίδιο δίνοντας του αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία.

Δοσολογία

Είμαστε όλοι διαφορετικοί, με διαφορετικές γενετικές προδιαθέσεις, τρόπο ζωής, τρόπο διατροφής και ικανότητα αντίστασης σε παθήσεις.

  • Oλοι έχουμε διαφορετικές ανάγκες όσον αφορά τις διατροφικές ουσίες που χρειάζονται για να διατηρήσουμε την υγεία μας σε υψηλά επίπεδα, αλλά και θεραπευτικά όταν χρειαστεί.
  • Δοσολογίες που είναι ικανοποιητικές για ένα συγκεκριμένο άτομο και περίπτωση, μπορεί να είναι ελλειμματικές για κάποιο άλλο, ή υπερβολικές για ένα τρίτο.
  • Tο ίδιο άτομο μεταβάλλεται συνεχώς βιολογικά και βιοχημικά, καθώς αλλάζουν οι συνθήκες (επομένως και οι προκλήσεις) που το επηρεάζουν.

Άρα η εφαρμογή της έχει να κάνει με τον καθένα σας ξεχωριστά μέσα απο εξατομικευμένα προγράμματα.

Παρενέργειες

Καμία. Αντιθέτως αποτελεί ένα εξαιρετικά θετικό βήμα για τον οργανισμό, τόσο για την ενίσχυσή του όσο και για την αποκατάσταση των παθολογικών ευρημάτων του.

Προσοχή

  • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική  μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών.
  • Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
  • Ζητήστε την βοήθεια του κέντρου isoropia ειδικά για την δική σας περίπτωση.