Please enable Javascript to experience full features of this website.

Eat & more -μαγειρεύουμε για εσάς- (προσεχώς)

Περιγραφή

Η Θεραπευτική Διατροφολογία (Ορθομοριακή Διατροφολογία) είναι μία επιστημονική μέθοδος σωστής και ολοκληρωμένης θρέψης των κυττάρων, έτσι ώστε το άτομο να είναι πραγματικά υγιές. Βασικό της αξίωμα είναι ότι: «ο άνθρωπος είναι ουσιαστικά ό,τι τρώει και πίνει».

Όπως επίσης έλεγε ο (2 φορές) Νομπελίστας Linus Pauling, ο ιδρυτής και πατέρας της κλινικής Ορθομοριακής Διατροφολογίας «αν οι γιατροί του σήμερα δεν γίνουν ορθομοριακοί διατροφολόγοι, οι κλινικοί ορθομοριακοί διατροφολόγοι θα γίνουν οι γιατροί του αύριο».

Το να παρέχει κάποιος στο σώμα του τα ορθά μόρια είναι εξαιρετικά σημαντικό για την πρόληψη αλλά και τη θεραπεία των περισσοτέρων σχεδόν παθήσεων. Θεραπευτικό εργαλέιο,λοιπόν, η χρησιμοποίηση της διατροφής στην ιδανική της μορφή (και όχι στην εκφυλισμένη), για προληπτικούς και θεραπευτικούς λόγους.

Δημιουργούμε , λοιπον, νόστιμα και θρεπτικά μενού τα οποία έχουν πολαπλούς στόχους ( πρόληψη, σωστή ανάπτυξη, αντιγήρανση, έλεγχος βάρους κ.α.), σας τα μαγειρεύουμε και σας τα φέρνουμε όπου εσεις επιθυμήτε. Για μία ή πολλές ημέρες , για ένα άτομο, για μια οικογένεια ή για πολλά άτομα. Σε τιμές fast food τρώτε εξαιρετικά 'πιάτα'. Μια δοκιμή θα σας πείσει..!

Δράση

Πέρα απο το γεγονός ότι αποφεύγετε τον 'μπελά' του τι θα μαγειρέψετε και εξοικονομήτε χρόνο και χρήμα, μπορείτε να απολάυσετε τα παρακάτω:

 • Πρόληψη, αποκατάσταση και διατήρηση καλής ατομικής υγείας.
 • Έλεγχος του βάρους (απώλεια-άυξηση).
 • Αποτοξινωτική και αντιφλεγμονική θεραπεία ιστών και οργάνων.
 • Παραγωγή ενέργειας και αποφυγή κόπωσης για τις καθημερινές δραστηριότητες.
 • Αντιοξειδωτική προστασία του οργανισμού, καθιστώντας τις ελεύθερες ρίζες αβλαβείς. Οι ελεύθερες ρίζες προκαλούν βλάβη στο γενετικό υλικό, βλάβη στα μιτοχόνδρια και οδηγούν σε χρόνιες φλεγμονές, γήρανση και καρκίνο.
 • Άμυνα εναντίον παθογόνων μικροοργανισμών και τοξικών ουσιών.
 • Διατήρηση της ζωτικότητας και αποδοτικότητας του οργανισμού.

Εφαρμογή

Είμαστε όλοι διαφορετικοί, με διαφορετικές γενετικές προδιαθέσεις, ομάδα αίματος (παράμετρος εξαιρετικής σημασίας σε σχέση με τις τροφές που καταναλώνουμε), τρόπο ζωής, ικανότητα αντίστασης σε παθήσεις. Ολα αυτά όταν εφαρμοστούν και προσαρμοστούν κατάλληλα σε ένα εξατομικευμένο διατροφολόγιο, έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα σε ότι αφορά την πρόληψη, την αποκατάσταση της παθολογίας, την αντιγήρανση και τη γενικότερη ψιχοσωματική ανάταση του οργανισμού.

Σε κάθε περίπτωση θεωρούμε ότι:

 • Oλοι έχουμε διαφορετικές ανάγκες όσον αφορά τις διατροφικές ουσίες που χρειάζονται για να διατηρήσουμε την υγεία μας σε υψηλά επίπεδα.
 • Δοσολογίες και είδη τροφών που είναι ικανοποιητικές για ένα συγκεκριμένο άτομο και περίπτωση, μπορεί να είναι ελλειμματικές  ή μη συμβατές για κάποιο άλλο, ή υπερβολικές για ένα τρίτο.
 • Tο ίδιο άτομο μεταβάλλεται συνεχώς βιολογικά και βιοχημικά, καθώς αλλάζουν οι συνθήκες (επομένως και οι προκλήσεις) που το επηρεάζουν.

Δοσολογία

Για κάθε μέρα, για μια μέρα, για μια εορτή, για ένα παιδικό πάρτυ, για μια επέτειο, για εσάς, για τα παιδιά σας..!

Παρενέργειες

Καμία. Αντιθέτως αποτελεί ένα εξαιρετικά θετικό βήμα για τον οργανισμό, τόσο για την ενίσχυσή του όσο και για την αποκατάσταση των παθολογικών ευρημάτων του.

Προσοχή

 • Το κείμενο δεν αποτελεί μεμονωμένη και αποκλειστική  μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών.
 • Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα, ομάδα αίματος και ψυχολογικά χαρακτηριστικά.
 • Συμβουλεύεστε το τεστ τροφικής δυσανεξίας για τις τροφές που έχουν αποκλειστεί.
 • Ζητήστε την βοήθεια του κέντρου isoropia ειδικά για την δική σας περίπτωση.